Wil jij kantoorruimte huren in Antwerpen? SKEPP vertelt je over de beste locaties!

 

Ben jij op zoek naar kantoorruimte in Antwerpen, maar weet je niet waar je moet beginnen of welk deel van de stad het meest geschikt is voor jouw bedrijf? SKEPP vertelt je meer over de 3 bekendste stadsdelen van Antwerpen, waarna jij een geschikte keuze kan maken voor jouw nieuwe kantoorruimte. 

Antwerpen wordt ook wel ‘t Stadt genoemd en staat bekend om haar grote rol in de scheepsvaart en de diamantindustrie. Antwerpen bestaat uit meerdere stadsdelen, maar de bekendste zijn Antwerpen Centrum, Antwerpen Zurenborg en Antwerpen Berchem.  

 

Antwerpen Centrum

Antwerpen Centrum is één van de meest populaire wijken van Antwerpen. In het centrum vindt u onder andere het centraal station van Antwerpen, waardoor het stadsdeel zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Bovendien staat het centrum van Antwerpen bekend om de vele diamanthandelaren die zich hier gevestigd hebben. De bekende winkelstraat de Meir ligt op loopafstand. Als je dus voor een kantoorruimte in het centrum kiest, kies je voor een centraal gelegen nabij veel voorzieningen en goed bereikbare kantoorruimte. 

 

Antwerpen Zurenborg

In het zuidoosten van Antwerpen is de wijk Zurenborg te vinden, één van de meest trendy wijken van de havenstad. In deze wijk vind je verschillende architectonische hoogstandjes en gezellige pleinen waar je een drankje kunt doen. In de wijk vind je zowel station Antwerpen-Berchem als station Antwerpen-Oost, dus je nieuwe kantoorruimte is goed bereikbaar. Bovendien ligt de wijk vlakbij de E19, dus je kunt gemakkelijk met de auto naar het werk komen.

 

Antwerpen Berchem

De wijk Antwerpen Berchem is gelegen aan de E19, het spoornetwerk en de Singel en wordt gezien als het belangrijkste zakendistrict van Antwerpen. Ook lopen er meerdere buslijnen richting het centraal station van Antwerpen. Vele grote namen, zoals Telenet, KMPG en ING, hebben zich hier al gevestigd. Hier geniet je dus van een hoge kennis-overflow en een goede bereikbaarheid. Bovendien vind je in het zakendistrict meerdere winkels, waardoor business en recreatie prima met elkaar gecombineerd wordt. 

Ben jij op zoek naar kantoorruimte in Antwerpen en is jouw keuze op één van de wijken gevallen of heb je juist hulp nodig bij je zoektocht? Aarzel niet en neem snel contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP. Zij helpen je gratis en vrijblijvend verder, tot jij jouw ideale kantoorruimte in Antwerpen hebt gevonden!


Tags No Tags

Dit bericht is gepost op 2 december 2019 om 13:55 uur en is geplaatst in Zonder rubriek. Reacties en pings zijn momenteel gesloten.

Reacties zijn gesloten.

Andere interessante artikels:
© 2024 · financieleinformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.