Geld sparen tijdens het kleding shoppen

Gaan shoppen voor kleding kan heel leuk zijn, maar kan ook een gat in je budget slaan. Toch is het niet zo moeilijk ook op je kleding te besparen. Hier lees je hoe.

Winkel alleen met contant geld

Neem op voorhand een bepaald bedrag cash mee en laat je bankkaart thuis.  Op die manier kun je je vooropgestelde bedrag simpelweg niet overschrijden. Als je voortdurend met je bankkaart betaalt, kan je achteraf wel eens verbaasd zijn van wat je allemaal hebt uitgegeven.

Shop buiten het seizoen

Ga nooit winkelen wanneer de nieuwe kleren net in de rekken liggen. Koop je zomer- en voorjaarkleren in de herfst en je herfst- en winterkleren in de zomer. Zo kun je pas echt koopjes doen.

Ga op zoek naar online aanbiedingen

Ook op het internet kun je regelmatig koopjes doen. Schrijf je in voor  een aantal nieuwsbrieven en je zult zeker op de hoogte gehouden worden van de laatste aanbiedingen.

Laat je niet te vaak verleiden door aanbiedingen

Aanbiedingen zijn aanlokkelijk, maar als je je te vaak laat verleiden, ben je uiteindelijk ook een groot bedrag kwijt. Vraag je altijd af of je het wel nodig hebt en koop niet alleen maar omdat het nu eenmaal een koopje is.

Wees voorzichtig met trends

Natuurlijk is het leuk om helemaal mee te zijn met de mode, maar sommige trends gaan snel voorbij. Als je je aan een budget moet houden,  kun je trends dus best vermijden.

Dit bericht is gepost op 15 juni 2009 om 08:36 uur en is geplaatst in Sparen.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · financieleinformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.